Mýty a bludy o kontroverzním EET

Řadu let se zajímám o vývoj SW pro B2B. Posledních 5 let děláme v Galosoftu účetní nebo pokladní řešení na míru a již dva roky je na světe projekt elPokladny.cz. Poslední rok a půl jsem se intenzivně věnoval zákonu o EET abychom ho mohli bez problémů implementovat do pokladen.

Našel jsem jeho slabá i silná místa ale také o něm nasbíral neuvěřitelné množství poznatků, mýtů a bludů. Přijďte si poslechnout něco málo o tomto zákonu a mnohdy vtipných a kontroverzních situacích, které mě při bádání v hlubinách parlamentních, senátních a originálních znění zákonů potkaly.

Rád bych také shrnul problematiku EET v e-shopu. Znamená tento zákon pro malé obchůdky nutně konec, nebo se to dá řešit? Proč se GoPay, PayPal nebo PayU staví k zákonu jak lačný k s...í?

Nakonec si dovolím krátkou a vtipnou vsuvku o tom, jak v ČR vzniklo expertů na EET s dlouholetou tradicí, jako hub po dešti. Přitom podoba zákona o EET, jakou máme zde, není nikde jinde ve světě.

Komu je přednáška určena?

Pro ty, které postihla některá z vln zákona o EET a ještě si nejsou jistí jestli všechno chápou nebo jim nevyhovuje stávající pokladní řešení. Pro všechny, které to ještě čeká a tápají s výběrem pokladny. Nebo jednoduše pro ty, kteří mají jen zájem o praktické postřehy z provozu EET.

Přednáška se nedostala do programu.

František Kohout

František Kohout

Bio: Hyperaktivní jedinec, programátor, manager, barista, bubeník a vizionář milující svou ženu, psa, auto a mac.

Stav hlasování: 20 hlasů