Agilní desková hra - Tulming Travel Game

Už jste četli všechno o implementaci metod iterativního vývoje, jako jsou Agile a Scrum? Potřebujete získat odlišný pohled na nejběžnější praktiky a vyzkoušet si principy Agile a Scrum v bezpečném prostředí mimo softwarové engineering? Tady máte jedinečnou šanci toho dosáhnout hraním deskové hry Tulming Travel Game.
Přidejte se k nám a budujte železnice, letiště, přístavy a mnoho dalších věcí v naší nové interaktivní deskové hře Tulming Travel Game. Použijte své znalosti a základní Agilní principy pro uspokojení zákazníků, překonání nejrůznějších překážek a změn, a staňte se mistrem v Tulming Travel Game.

Komu je přednáška určena?

Všem kteří si chtějí vyzkoušet Agilní principy formou hry

Přednáška se konala místnosti Podzemí od 15:00 do 16:00. Podívej se na kompletní program.

Zuzi Sochova

Bio: Vystudovala MBA na Sheffiled Hallam University. Více než 15 let se pohybuje v oblasti ICT, kde pracovala na různých úrovních od pozice SW vývojáře až po ředitele zodpovědného za řízení projektů. V současné době pracuje jako Agile Coach a trainer, věnuje se poradenské a konzultační činnosti. Má zkušenosti s klasickými i moderními metodami projektového řízení, Agilním metodám se věnuje od roku 2005. Byla zapojena do projektů různých velikostí od několika týdnů až po 2 roky, spolupracovala s menšími českými firmami i velkými zahraničními korporacemi (USA, Německo, Rakousko, Británie). Koučingu a rozvoji managerů a zaměstnanců se intenzivně věnuje poslední 2 roky. O projektovém managementu a agilních metodách přednáší na mezinárodních konferencích, spolupracuje s českými universitami a přispívá do odborných časopisů a publikací. Založila Agilní Asociaci - sdružení příznivců agilních metod v České Republice.

Stav hlasování: 18 hlasů