Kancelář v brašně

Dnešní doba nahrává čím dál tím více práci téměř odkudkoliv, se kterou souvisí vybudování mobilní kanceláře. Já tu svou začal vytvářet před 30 měsíci, kdy jsem učinil první kroky ke změně v profesním životě a začal za prací cestovat po celé České i Slovenské republice. Vyměnil jsem kancelářské zdi a stůl za vlaky, autobusy, letadla, parky, kavárny a další místa, ze kterých mohu kdykoliv posouvat své úkoly a projekty. A ačkoliv nevyužívám ty nejmodernější technologie a nejdražší nástroje, cítím se svobodně a bez omezení - kancelář v brašně skutečně funguje.

Chtěl bych vám představit efektivní principy vlastní práce s využitím kanceláře v brašně. Vše od používaného hardware, přes ty nejužitečnější aplikace až po návyky, které vám pomohou organizovaně plnit smysluplné cíle.

Komu je přednáška určena?

Pro ty, kteří by rádi zjistili, zda vše, co potřebují ke své práci, může být ukryto v jediné brašně. Stejně tak pro ty, kteří již s podobnou "kanceláří" pracují, neboť ji třeba díky této přednášce a námětům mým i ostatních obohatí o nové poznatky.

Kdy přednáška bude?

Přednáška se konala v místnosti Katedrála od 10:00 do 11:00.
Podívej se na kompletní program.

Podklady k přednášce

Záznam přednášky

Daniel Gamrot

Daniel Gamrot

Bio: Lektor, trenér a konzultant pro sebeorganizaci, cestovatel, sportovec a milovník lidí, kávy a přírody. Je zakladatelem portálu LifeNotes, který sdružuje uživatele Evernote v ČR a SR. Jako podnikatel na volné noze realizuje semináře k metodě sebeorganizace GTD a myšlenkových map. Pochází z Ostravy, ale pohybuje se během týdne po celé ČR i v zahraničí. Pokud nevede či nepřipravuje vzdělávací a rozvojové akce, píše články či knihy nebo se toulá po světě.

Stav hlasování: 104 hlasů